HOS KLINISK DIÆTIST CAMILLA FRYDENBERG…

…brænder vi for at hjælpe med ændring af kostvaner på en professionel, sjov og nærværende måde. 
Vi har altid en individuel tilgang til din problemstilling og vægter dine præferencer og nuværende livsstil højt.
Vi følger med i den nyeste forskning og anvender altid den nyeste viden.

Vores

Mission

Vores

Mission

Vores mission er, at udføre professionel og personlig kostvejledning der giver varige resultater med udgangspunkt i kundernes nuværende vaner og præferencer.

Vores

Værdier

Vores

Værdier

Det er vigtige værdier for os, at vores kunder føler sig respekteret, at de føler sig trygge ved behandlingen og at alle oplever samme høje kvalitet.

Vores

Vision

Vores

Vision

Vores vision er fortsat at udvikle os og være førende indenfor vores fag. Vi ønsker at udbrede vores koncept fysisk såvel som online, så vi kan nå så mange som muligt og nå bredt ud.

Adelaide Elise

Autoriseret klinisk diætist

Når du booker en tid hos Adelaide får du en diætist der er grundig og effektiv og som brænder for at give dig den bedste vejledning ud fra dine forudsætninger. Du bliver taget med på råd, men får også klar besked, ud fra Adelaides massive faglige viden.

Adelaide blev uddannet i 2006 og har været ansat på Glostrup Hospital, Steno Diabetes Center og Hvidovre Hospital. Adelaide er stadig ansat på Hvidovre Hospital, hvor hun blandt andet er i gang med et forskningsprojekt om probiotikas effekt på IBS patienter. Desuden har hun haft sin egen klinik i Gilleleje siden 2006, og er nu ansat her i klinikken i Allerød.

Camilla Frydenberg

Autoriseret klinisk diætist

Når du booker en tid hos Camilla får du et forløb der er tilpasset dit behov. Uanset hvad din udfordringer er, så tager forløbet altid udgangspunkt i dine nuværende vaner.

Camilla blev uddannet i 2006, og har været ansat på Hvidovre Hospital i 11 år. Her har Camilla bl.a. beskæftiget sig med forskning indenfor diabetes og har undervist læger, sygeplejersker og diætister både i Danmark og Europa. Siden 2015 har Camilla har klinikken i Allerød og driver nu dels klinikken samt firmaet Company Health, som leverer sundhedsløsninger til andre virksomheder. Camilla er også uddannet metakognitiv coach. 

Johanne Gutting

Kostvejleder, professionsbachelor i ernæring og sundhed
og stud cand.it i IT, læring og oranisatorisk omstilling

Hvis du booker en tid hos Johanne får du en kærlig kostvejleder, som sætter sig grundigt ind i dine behov og sammensætter en kostplan efter dine ønsker. Johanne har stort kendskab til produkter og opskrifter, som kan inspirere til en sundere hverdag. Kendetagnet ved Johanne er hendes super positive energi. 

Johanne blev uddannet i 2020 som professionsbachelor i ernæring og sundhed og er nu i gang med en kandidatuddannelse. Hun har været i praktik i klinikken ad to omgange og er nu ansat som kostvejleder og træner. Johanne er desuden uddannet DDD danselærer og fitness instruktør. Johanne arbejder også som studentermedhjælper i psykiatrien.